Terug

Fortisimo Lungo Classico capsules

Fortisimo Lungo Classico capsules, een koffie van 100% arabica koffiebonen, afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika, met een aantrekkelijk rond karakter. De koffie in de Fortisimo Lungo Classico capsules is een koffie met een vol aroma. Verpakt in compacte doosjes. Sterkte van 4 op een schaal van 10. Inhoud: 10 stuks à 5 gram Verpakking: 10 capsules in een doosje Minimale afname: 20 doosjes

Meer informatie >>

€ 2,05
Voorraad: In voorraad
U dient minimaal 20 stuk(s) te bestellen.

Onze service

GRATIS VERZENDING

Gratis Verzending in Nederland (België € 3,95)

Snelle levering

Bestel voor 21.00 uur op werkdagen, morgen in huis

Bestel direct per doos en profiteer van de voordeligste prijzen

veilig betalen

Wij bezorgen met

Fortisimo koffie is een merk van Beyers Koffie. Beyers Koffie is een bekende en gevestigde naam in het Belgische koffielandschap. Het merk bestaat al sinds 1880 en heeft een jaarlijkse omzet van de rond de 100 miljoen euro. De basis van alle koffie is een combinatie van eeuwenoude tradities en nieuwe technologieën. Beyers is vooral groot in productie van private label merken, ongeveer 90% van de koffie die Beyers maakt zijn private labels.

UTZ Certified staat voor duurzame landbouw van koffie, thee en cacao, met een betere toekomst voor boeren, hun families en onze planeet.

Fortisimo koffie is klimaatneutraal, van de koffieplantage tot aan de distributie, CO2 neutraaldus, toegekend door CO2logic en gevalideerd door Vincotte.

Meer informatie
Manufacturer Fortisimo
thtdatum 17 jul. 2020
Merk machine Nespresso
Krachtigheid Mild
Cafeïnevrij Nee
Keurmerk UTZ Cerified
Geschikt voor Lungo
Koffieboon Arabica
Prijs 250 gram € 9,95

Fortisimo koffie is een merk van Beyers Koffie. Beyers Koffie is een bekende en gevestigde naam in het Belgische koffielandschap. Het merk bestaat al sinds 1880 en heeft een jaarlijkse omzet van de rond de 100 miljoen euro. De basis van alle koffie is een combinatie van eeuwenoude tradities en nieuwe technologieën. Beyers is vooral groot in productie van private label merken, ongeveer 90% van de koffie die Beyers maakt zijn private labels.

In 2004 is Beyers koffie overgenomen door Café do Brasil, eigendom van de Napolitaanse familie Rubino, die ook het espressomerk Caffè Kimbo heeft. Samen hebben ze een ultramoderne koffiebranderij in Puurs in België. Daarnaast is het merk ook eigenaar van de koffiemerken Fort en Metropole.

Sinds juni 2015 zijn alle merken klimaatneutraal, van de koffieplantage tot aan de distributie. Kwaliteit en duurzaamheid van boon tot kopje. Door de combinatie van CO2-reductie In de koffiebranderij en CO2-compensatie met Gold Standaard klimaatprojecten te combineren zijn alle merken volledig klimaatneutraal. Op alle verpakkingen staat dan ook het CO2-NEUTRAL label, toegekend door CO2logic en gevalideerd door Vincotte.

De medewerkers van Beyers koffie staat voor acht waarden, waarvan de beginletters samen het woord PRECIOUS vormen, kostbaar. Koffie en medewerkers die de beste koffie maken, kostbaar dus.
Passion: dagelijks werken alle medewerkers met overtuiging, inzet en toewijding, met passie om elke dag beter te scoren
Respect: een groot wederzijds respect, waardering voor de inzet, talenten en prestaties
Expertise: hoge vakbekwaamheid van medewerkers door het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling via opleiding en training
Customer oriented: luisteren, informatie uitwisselen en actiegericht handelen, alle medewerkers worden betrokken bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen
Innovation: innovatie door continue medewerkers te scholen en bedrijfsefficiëntie te verbeteren
Open: overleg en informatie delen, optimaliseren van de interne communicatie
Unity: als één groep streven naar optimale producten en diensten voor klanten
Success: succes wordt graag gedeeld met iedereen die bijdraagt aan groei en ontwikkeling van het bedrijf

Fortisimo koffie kent een rijke historie, een historie die teruggaat tot wel 1880. En die zijn wortels heeft in zowel de Italiaanse espressocultuur als de Noord-Europese koffiecultuur.

Het merk Fortisimo staat voor de perfecte koffie voor de prijsbewuste klant. De koffie is met liefde en vakmanschap gebrand en gemend, wat resulteert in toegankelijke koffievarianten, geschikt voor vele doeleinden.

Genieten dus, van de perfecte koffie voor een goede prijs !

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fortisimo Lungo Classico capsules
Uw waardering
© 2020 koffiedomein.nl. All Rights Reserved.