Terug

Segafredo gemalen koffie Intermezzo

Waardering:
100 % of 100
Een krachtige koffie met een pittig en robuust karakter. Inhoud: 250 gram gemalen koffie Samenstelling: 60% arabica en 40% robusta Verpakking: vacuüm verpakt Minimale afname: 12 pakken

Meer informatie >>

€ 0,00

Onze service

GRATIS VERZENDING

Gratis Verzending in Nederland (België € 3,95)

Snelle levering

Bestel voor 21.00 uur op werkdagen, morgen in huis

Bestel direct per doos en profiteer van de voordeligste prijzen

veilig betalen

Wij bezorgen met

De Segafredo Intermezzo heeft een echte Italiaanse espresso smaak. Dit komt door de brandingswijze van de koffiebonen die echt traditioneel is. De Intermezzo is de meest verkochte koffie van Segafredo.
Meer informatie
Manufacturer Segafredo
Soort koffie Gemalen koffie
Geschikt voor Espresso
Verpakking Vacuüm verpakt
Krachtigheid Sterk
Keurmerk Geen/onbekend keurmerk
Koffieboon Arabica/Robusta
Gewicht 250 gram
Cafeïnevrij Nee
Samenstelling Melange
Herkomst Colombia, Costa Rica, Ivoorkust, Brazilie
Prijs 250 gram € 2,99

Segafredo Zanetti is een in 1973 door Massimo Zanetti opgericht familiebedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd opererend koffiemerk.

Segafredo Zanetti, in de volkmond afgekort tot Segafredo bezit eigen koffieplantages in Brazilië en Costa Rica waar Arabica- en Robuusta koffieplanten worden verbouwd. Op deze koffieplantages wordt jaarlijks meer dan 160.000 ton koffie geproduceerd.

De echte espresso van Segafredo wordt ook wel de il vero espresso italiano genoemd. Om de echte espresso te kunnen maken zijn de kernwaarden van Segafredo de 5M-en: 1. Missie - Missione Geniet van het leven en alle kleine zaken die het leven zo mooi kunnen maken. Neem de tijd voor het maken en drinken van een kopje koffie. 2. Melange – Miscela Om de superieure kwaliteit te kunnen waarborgen van de echte espresso van Segafredo wordt de koffiemelange zorgvuldig samengesteld en keer op keer opnieuw aan een controle onderworpen. Er bestaat niet één perfecte melange maar de samenstelling is een kwestie van smaak. 3. Molen – Macinadosatore Het malen van de koffie is misschien wel de belangrijkste fase tussen het branden van de bonen en het maken van een heerlijke espresso. Voor de allerbeste espresso mogen de bonen pas gemalen worden als de koffie daadwerkelijk gezet gaat worden. 4. Machine – Macchina Een espressomachine heeft een grote invloed op de kwaliteit van het kopje koffie. Belangrijke zaken zijn de temperatuur van het water, de doorloopsnelheid en de druk en de echter Barista is dagelijks bezig de koffiemachine zo goed mogelijk af te stellen. 5. Meesterhand – Mano Hoewel de koffiemachines steeds beter in staat worden een prachtig kopje espresso is een kopje van de echter barista nog steeds de il vero espresso italiano.

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Segafredo gemalen koffie Intermezzo
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite
© 2020 koffiedomein.nl. All Rights Reserved.