Terug

Dolce Gusto cups pakket

Waardering:
90 % of 100
Dolce Gusto cups pakket, selecteer de smaken die u wilt in één pakket. Alle combinaties zijn mogelijk. Bestel minimaal 12 doosjes Dolce Gusto cups. Gratis verzending. Verpakking: per doosje verpakt Minimale afname: 12 doosjes

Meer informatie >>

Van € 5,49

Tot € 49,41

Voorraad: In voorraad

Dolce Gusto cups pakket aanpassen

* Verplichte velden

Dolce Gusto cups pakket
Dolce Gusto cups pakket

Voorraad: In voorraad

Prijs zoals weergegeven:
U dient minimaal 10 stuk(s) te bestellen.

€ 5,49

Samenvatting

  Onze service

  GRATIS VERZENDING

  Gratis Verzending in Nederland (België € 3,95)

  Snelle levering

  Bestel voor 21.00 uur op werkdagen, morgen in huis

  Bestel direct per doos en profiteer van de voordeligste prijzen

  veilig betalen

  Wij bezorgen met

  Een Nescafé Dolce Gusto is een koffiemachine voor één kopje koffie. Met een professionele druk van 15 bar maakt hij elke keer weer een perfect kopje koffie met fijn melkschuim. In minder dan een minuut elke keer een heerlijk kopje koffie met steeds verse koffiebonen. De luchtdichte cups optimaliseren de extractiedruk voor elke smaakvariant en bieden de beste kwaliteit, textuur en melkschuim. Een heerlijke koffiemachine dus van Nescafé.
  Meer informatie
  Manufacturer Nescafé Dolce Gusto
  Krachtigheid X
  Geschikt voor Espresso
  Koffieboon Arabica
  Dolce Gusto valt onder het Nestlé-concern. Nestlé is wereldwijd de absolute marktleider in voedingsmiddelen en ook de grootste ’s werelds grootste koffiebrander. De geschiedenis van Nestle gaat al terug naar In 1866 werden al de roots gelegd voor het Nestlé-concern. Bekende merken die binnen het Nestlé-concern vallen zijn bijvoorbeeld Nescafé, Maggi, KitKat, Rolo en Nesquik en de beide 100% dochterondernemingen Nespresso en Purina. Bij Nestlé staat een goed en leuk leven, gecombineerd met je goed voelen centraal. En uiteraard moet voeding ook lekker en gezond zijn. Het motto van Nestlé is dan ook: ‘Good Food, Good Life’. Nescafé is wereldwijd het meest gedronken koffiemerk en wordt ook in de meeste landen van de wereld verkocht. Na Coca-Cola is Nescafé koffie de meest gedronken non-alcoholische drank. Ter indicatie: wereldwijd worden er per seconde meer dan 3.600 kopjes Nescafé gedronken. Dolce Gusto valt binnen de productgroep Nescafé. Het merk Nescafé bestaat al bijna 75 jaar en is een samenvoeging van de namen Nestlé en Café. Het merk werd op 1 april 1938 voor het eerst in poedervorm zowel ‘gewoon’ als cafeïnevrij geïntroduceerd in Zwitserland. In september 2008 kwamen Dolce Gusto capsules en koffiemachines op de markt. Nescafé Dolce Gusto apparaat is ontwikkeld vanuit een behoefte voor een individueel kopje verse koffie, met verschillende smaakmogelijkheden. De Dolce Gusto capsules zijn luchtdichte capsules gevuld met de allerbeste koffiebonen en maken het makkelijk elke smaakvariant, met de beste Nescafé-kwaliteit, textuur en melkschuim, te maken zonder gedoe. De koffiemachines van Dolce Gusto hebben een professionele druk van 15 bar en bereiden een perfect kopje koffie met fijn melkschuim in minder dan een minuut.

  * Verplichte velden

  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Dolce Gusto cups pakket
  Uw waardering
  © 2020 koffiedomein.nl. All Rights Reserved.